Forside
Champagner
Champagneproducenter
Hvordan laves champagne?
Champagne ABC
Links
Om Bobleguide
Velkommen til Bobleguide.dk

Velkommen til Bobleguide.dk, hvor jeg forsøger at give en masse brugbare og knapt så brugbare oplysninger om den fantastisk vin - champagne. Siden er langt fra en komplet beskrivelse, men nærmere en samling af alle de oplysninger jeg løbende er rendt ind i om champagne.

Jeg er på ingen måde en champagne-ekspert - men blot en passioneret champagne-elsker. De champagner jeg køber, er derfor købt for at blive drukket! Så det afspejler derfor også min liste (sammen med det faktum at jeg ikke er millionær - endnu!)

Og jeg er på ingen måde biased mod enten vinbonde producenter eller de store champagnehuse - jeg kan bare godt li' champagne!

//Jakob Larsen, September 2011

Seneste aktivitet
29. dec. 2017
Anmeldte Bollinger - La Grande Année Rosé 2005
29. dec. 2017
Tilføjede Bollinger - La Grande Année Rosé 2005
26. dec. 2017
Anmeldte Louis Roederer - Cristal 2004
29. okt. 2017
Anmeldte Billecart-Salmon - Nicolas Francois Billecart 1999
29. okt. 2017
Tilføjede Billecart-Salmon - Nicolas Francois Billecart 1999
29. okt. 2017
Anmeldte Diebolt-Vallois - Fleur de Passion 2005
18. Jun 2018
64
Senest anmeldte på Bobleguide.dk
Navn: Bollinger - La Grande Année Rosé
Vurdering
94
Vintage: 2005
Pris: 900
Forhandler: Philipson Wine
Tilføjet bobleguide.dk: : 29. dec. 2017
Sidst anmeldt: : 29. dec. 2017
Random info:
Serverings temperatur

Champagne skal naturligvis altid serveres køligt, men aldrig iskoldt.
Er champagnen for kold kan aromaerne ikke udvikle sig, og champagnen vil virke aggressiv.

De fleste NV champagner skal serveres på en temperatur omkring 8°. Vintage og ældre champagner skal serveres omkring 10°-11° grader

Bobleguide.dk | Copyright 2011 - Jakob Larsen | info@bobleguide.dk
Support Wikipedia