Forside
Champagner
Champagneproducenter
Hvordan laves champagne?
Champagne ABC
Links
Om Bobleguide
Velkommen til Bobleguide.dk

Velkommen til Bobleguide.dk, hvor jeg forsøger at give en masse brugbare og knapt så brugbare oplysninger om den fantastisk vin - champagne. Siden er langt fra en komplet beskrivelse, men nærmere en samling af alle de oplysninger jeg løbende er rendt ind i om champagne.

Jeg er på ingen måde en champagne-ekspert - men blot en passioneret champagne-elsker. De champagner jeg køber, er derfor købt for at blive drukket! Så det afspejler derfor også min liste (sammen med det faktum at jeg ikke er millionær - endnu!)

Og jeg er på ingen måde biased mod enten vinbonde producenter eller de store champagnehuse - jeg kan bare godt li' champagne!

//Jakob Larsen, September 2011

Seneste aktivitet
29. okt. 2017
Anmeldte Billecart-Salmon - Nicolas Francois Billecart 1999
29. okt. 2017
Tilføjede Billecart-Salmon - Nicolas Francois Billecart 1999
29. okt. 2017
Anmeldte Diebolt-Vallois - Fleur de Passion 2005
18. mar. 2017
Anmeldte Canard-Duchêne - Charles VII NV
18. mar. 2017
Tilføjede Canard-Duchêne - Charles VII NV
18. mar. 2017
Anmeldte Deutz - Cuvée William Deutz 2006
22. Nov 2017
176
Senest anmeldte på Bobleguide.dk
Navn: Billecart-Salmon - Nicolas Francois Billecart
Vurdering
94
Vintage: 1999
Pris:
Forhandler:
Tilføjet bobleguide.dk: : 29. okt. 2017
Sidst anmeldt: : 29. okt. 2017
Random info:
Rosé

Rosé vine kan fremstilles på forskellige måder.

  1. Macération metoden, hvor man kortvarigt lader mosten have kontakt med skindet på de røde druer, hvorved de optager en del af farven og derved opnår en lyderød farve.
  2. Saignée metoden hvor drueklaserne "presser sig selv" og mosten der løber fra vil have en let lyserød farve
  3. Blandings metoden hvor de hvide vin bliver tilsat en smule rødvin. (Dette er tilladt i Champagne som det eneste sted i Frankrig)
Bobleguide.dk | Copyright 2011 - Jakob Larsen | info@bobleguide.dk
Support Wikipedia